TOKAY & Ultimate Sweden

På Tokay är vi stolta över att stötta svensk ultimate. Om det är någonting som behövs för att spela Ultimate så är det bra dubbskor, och vårt mål är att tillverka ultimate-specifika dubbskor som är så bra att du glömmer att du har dom på dig.

Som ett Europeiskt märke är vi glada att erbjuda vänlig och enkel kundservice med:

  • Enkla storlekar: Beställ i samma europeiska storlek som vanligt
  • Enkel och snabb leverans: Skorna fraktas från Frankrike, vilket undviker samtliga problem med tullar.
  • Vänlig kundtjänst: Testa skorna och hör av dig med dina frågor till: Robin@Tokay-ultimate.com

Förbered dig på att komma tillbaka till spelplanen med en gruppbeställning och återuppta ditt spel i skinande nya skor! Med TOKAY får du och ditt lag följande förmåner:

  • 3 PAR: Gratis leverans
  • 5 PAR: 10% rabatt och gratis leverans
  • 7 PAR: 15% rabatt och gratis leverans
  • 12 PAR: 15% rabatt, gratis leverans och ett par gratis Cushion Socks för varje par TOKAY Flights + extra gåvor till dig som organiserar gruppbeställningen!
MER INFO OM GRUPPBESTÄLLNINGAR

Osäker på din storlek?

Efter att vi tagit fram både en storlekstabell, och en app så har vi insett att den bästa metoden även är den enklaste: beställ din vanliga EU-storlek.

Om du brukar använda olika storlekar på dina vardagsskor och dina löparskor så använd storleken från dina löparskor. Med det sagt är ingen fot den andra lik och än så länge finns det inget magiskt sätt att alltid hitta rätt storlek över internet.

Vi är stolta över att presentera den nyaste versionen av vår Ultimate-specifika dubbsko, TOKAY Flight.

Tokay flight är lättare, starkare och andas bättre, men har fortfarande galet bra grepp, och kommer få dig att glömma att du över huvud taget har dubbskor på dig.

Upptäck mer om TOKAY Flight

HÅLLER LÄNGE

Vi förstår att Ultimate är en krävande sport, därför kräver vi lika mycket av vår produktion. Kombinationen av hårda ryck, långa löpningar och roteringar ställer stor belastning på materialet.

För att dina TOKAY ska hålla längre så har vi till exempel extra förstärkning där yttersulan möter ovandelen, och använder enbart högkvalitativa komponenter. Om någonting ändå skulle hända erbjuder vi personlig och snabb service så att du kan återgå till spel så fort som möjligt. 

De flesta dubbskor är för smala, vilket sliter i materialet och leder till spruckna skor. Vi har aldrig hört att det har hänt med ett par TOKAY.

GREPP GREPP GREPP

Ta dig vart du vill, när du vill. Vi förstår att dina ryck är hårda, ofta skarpare än 90o och i full fart. 

Våra skor har många dubbar, inklusive en extra vid tårna, och en extra under hälen. Våra mindre dubbar på sidorna är väldigt användbara för hårda ryck på konstgräs, och den stora mängden dubbar förhindrar att små delar av fötterna utsätts för onödigt tryck 

Dubben under tårna är en av flera som du aldrig hittar på en dubbsko framtagen för fotboll, eftersom de försämrar bollkontrollen.

NO PAIN; ONLY GAIN

Många dubbskor behöver springas in och tid att anpassa sig efter dina fötter innan de slutar göra ont och faktiskt sitter bra på foten, vilket kan ta flera veckor. Det gäller inte med TOKAY. 

Den bredare formen i kombination med större rum för tårna och vårt 3D meshmaterial resulterar i att våra dubbskor känns som att ha tofflar på sig. Vi ser ofta spelare lämna lämna vår shop med skorna på fötterna, eftersom de redan är både skönare och bättre än deras gamla par. 

De flesta dubbskor på marknaden har idag en smalare passform än den genomsnittliga foten, för en mängd olika anledningar. Allt från utseende till bollkontroll. 

TIDIGARE OMDÖMEN?

Många spelare har lämnat åsikter på vår Facebook och vår hemsida så att du kan få dig en bild av hur det känns att faktiskt spela i TOKAY innan du lägger din beställning.

Picture credits: NSOM, Pict Your Company

This will close in 0 seconds